nieuwsbrief 1263 – 1264

1263 – 1264

Datum: 19/10/2019

Foto boven: Afgelopen week een weekendje weg geweest naar de Moezel en 2 prachtige routes uitgezet, zie verder in deze Nieuwsbrief.  Peace……

Vandaag een prachtige nieuwe route op Wandelgids Brabant vanuit Sint Michielsgestel en een route vanuit Susteren met aan het eind een prachtig terras!

Nieuw op de site: Wandeling 1263. Sint-Michelsgestel 11,4 km.

Bekijk hier de wandeling en foto’s.

 

Foto onder: In het dorpje Halder passeert u het prachtige kasteel Nieuw Herlaer.

Nieuw op de site: Wandeling 1264. Susteren 11 km.

Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u langs de weg naar de rand van  de buurtschap Slek en na een stuk over leuke graspaadjes komt u in Slek. U loopt langs bosranden, steekt de spoorlijn over en dan struint u geruime tijd door natuurgebied De Doort.  Via leuke bospaadjes komt u bij mooie vijvers waar een mooi bruggetje is om te pauzeren. U loopt weer terug naar de spoorlijn en dan volgt u een mooi voetpad langs de Middelsgraaf. Aan het eind ligt een schitterend terras aan het water!  U kunt er heerlijk nagenieten. Neem voor onderweg drinken mee. In de zomer kunnen hier en daar wat brandnetels staan.

Bekijk hier de wandeling en foto’s.

Foto onder: Vanaf het schitterende terras van Friends and Bites heeft u mooi uitzicht op het meer en de huisjes.

Nieuw op de site: de Bresserie in Banholt.  Hier start wandeling 1265.

Nieuw op de site: Patisserie peter Lemmens in Margraten.  Hier start wandeling 1266.

Hallo.

Via deze weg willen we jullie op de hoogte brengen van een voor ons toch wel aangename verrassing. Nl. de  nominatie: B&B van het jaar . Wij zijn zeer vereerd met het onderstaande ontvangen bericht namens De pronkkamer. Eerder dit jaar bleken we dus bijzondere gasten te hebben mogen ontvangen. Een echtpaar wat als Mystery-guest een bezoek aan Thorn bracht en verbleef in onze B&B. Bed & Botram Bie Os Recent hebben we dus vernomen met een zeer goede beoordeling, wat dus ook geresulteerd heeft in de nominatie. Samen met 3 andere B&B’s moeten we tot 19 nov. wachten op de uitslag. Deze wordt bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Pronkkamer-ledendag. Dit keer in de huidige B&B van het jaar: Hoeve Nijssen in Asten. Meer info via de facebook-pagina van De Pronkkamer , www.pronkkamer.nl  ,  secretaris@pronkkamer.nl

Ingezonden foto: Onderstaande foto van wandeling 1231 Echternach.

Fotograaf:R.Stevens.

Ingezonden foto: Onderstaande foto van wandeling 1229 Itteren.

Fotograaf: Jo Knubben.

Ingezonden foto: Onderstaande foto van wandeling 893 Aachen.

Fotograaf: T.Schmeits.

Lunchen bij: Herberg ‘t Voshoes in Mechelen.

Actueel: Afgelopen weekend 2 schitterende routes uitgezet van Jan Nobbe aan de Moezel, dit wordt wandeling 1299 en 1300.

Foto onder: 12 oktober 2019, 23 graden in Cochem aan de Moezel, Jan en Jos nemen het er van!

Reacties: Wandeling 1192. Kanne.

Myriam en Rudi 

De mooie omgeving van Kanne is ons welbekend. Het blijft een wandelparadijs met de Sint-Pietersberg, het majestueuze Chateau Neercanne en de de Duivelsgrot als blikvangers. Hoewel we er al talloze keren voorbij reden met de auto, bewandelden we het paadje langs de bosrand voor het eerst. Leuke korte route in een gekende wandelomgeving die toch nog wat verrassends in petto had.

Foto onder: Rotskloof bij Kanne.

Wandeling 1192. Kanne

Volgende wandeling: Wandeling 1265. Mheer 9,8 km.

Foto onder: In de buurtschap Terhorst kun je nog bellen……

Volgende Nieuwsbrief: 26/10/2019