Comments ( 4 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Ook deze route , een van de vele van Wandelgidszuidlimburg.com , lopen door het mooie hellingbos “Savelsbos”. Daar hoort deze op jouw lijstje nu ook bij, dan ook langs vele laagstam boomgaarden , wat een fruitaanbod wordt hier geteeld.

  • John Schroen

    10/09/2020, Zeer mooie wandeling door het “Savelsbos,” van Rijckolt door de veldwegen en het mooie bos naar het hoger gelegen Sint-Geertruid en weer terug. Vooral het laatste gedeelte is fantastisch (door het donkere bos).
    Jf

  • Robert Blom

    De eerste van 2021, Gelukkig Nieuwjaar! Gestart vanaf de grote parkeerplaats in Sint Geertruid en via leuke veldwegen richting Eckelrade en het Savelsbos in. Na een mooi stuk door het bos richting de sponsor van de wandeling waarna je langs het kasteel (op afstand) loopt en richting A2. Vanaf hier wederom de veldwegen op, het bos in en na een mooi stuk langs boomgaarden via een smal voetpadje terug naar het vertrek. Veel nieuwe paadjes wederom en ondanks de vele regen van de afgelopen dagen was het prima wandelen zonder al teveel pratsj. Routebeschrijving prima in orde.

  • Ingrid

    een hele mooie wandeling zeker eind april als de appel- en perenbomen in bloei staan en het Savelsbos geurt naar daslook. De Koekepan in Sint Geertruid is nu lunchcafé Breakaway geworden en daar kun je heerlijk lunchen

Leave a Comment