Bestel alle routes

Bestel alle wandelroutes in 1 download

Als u af en toe wandelroutes opslaat op uw pc dan blijven deze niet actueel! Veel handiger is om het bestand te bestellen met alle routes! U kunt deze dan met 1 klik opslaan op uw eigen computer. U ontvangt dan alle Wordbestanden waar u ook de tekstgrootte kunt aanpassen. Tevens kunt u in een keer alle gpx-bestanden downloaden voor uw gps.

Gemakkelijker kan niet! U surft rond op de site, bekijkt foto’s en kiest een wandeling. Dan print u de wandeling vanaf uw eigen pc.

Blijven de routes dan actueel? U bepaalt zelf wanneer u een update doet, bv. eens per halfjaar. U kunt de inlogcode blijven gebruiken.

De prijs voor alle wandelroutes is slechts  € 25,00  Een klein bedrag voor levenslang wandelplezier, nog geen dubbeltje per route! Met de opbrengst worden natuurlijk weer nieuwe routes gemaakt.

Hoe bestellen?

Vul hieronder het BESTELFORMULIER in.
U ontvangt binnen 24 uur de routes en een nota van € 25,00 per e-mail. (U ontvangt dus alle Wordbestanden. De bestanden bevatten geen foto’s).

(Let op! Indien u de routes heeft besteld voor € 25,00 kunt u de bestelling niet meer annuleren, het gaat immers om een download.)

Geef iemand wandelroutes cadeau voor verjaardag, pensioen, sinterklaas etc!

PLUK DE DAG, GENIET VAN DE MOOIE DINGEN IN HET LEVEN, GA WANDELEN!