Adverteren?

Adverteren

Geachte ondernemer,

heeft u een vakantiewoning, eetcafé, restaurant, hotel camping of een attractie, dan kunt u deze onder de aandacht brengen van vele toeristen.

In ruim 18 jaar is de website WANDELGIDS ZUID-LIMBURG de best bezochte wandelsite uit de regio geworden. Gemiddeld worden er ruim 4 miljoen wandelroutes per jaar bekeken/gelopen/gedownload.

Regelmatig zijn wandelaars op zoek naar eet-, drink- en overnachtingsmogelijkheden in de betreffende dorpen. Daarom staat er op de site een restaurantkaart en een overnachtingskaart.

ADVERTEERMOGELIJKHEDEN.
Deze duizenden bezoekers kunt u bereiken! U kunt tegen een kleine vergoeding per jaar een eigen banner laten plaatsen op de wandelgids. U valt meer op en men wordt meteen door gelinkt naar uw website.

Uw banner wordt dan geplaatst op betreffende interactieve Googlemapskaart  en op de wandelroutes in uw regio.

Ook kan er, indien mogelijk een wandelroute bij uw zaak starten en eindigen zodat u vele wandelaars op bezoek krijgt.

Een banner en advertentie wordt gratis voor u gemaakt! Het is goede doelgerichte reclame, 24 uur per dag, een jaar lang en zal in vakantieperiodes tevens toeristen van buiten de regio aantrekken.

Met de zoekterm “Zuid-Limburg” staat de wandelsite op de eerste pagina van Google zodat uw website ook snel gevonden kan worden.

Nog geen eigen website? Geen probleem, als u adverteert krijgt u gratis een eigen pagina op de wandelgids met foto’s en info over uw zaak!

Wilt u meer informatie, vul dan hieronder even het INFOFORMULIER in.