1789. Kelpen-Oler 7,6 km

1789. Kelpen-Oler 7,6 km
Tijdens deze struintocht over graspaden struint u geruime tijd langs de beekjes Wessemerven en Berkven die af en toe door het bos lopen.  Bij het bos De Moost staat een picknickbank om te pauzeren en na nog een stuk langs de beek loopt u langs het kanaal Wessem-Nederweert. Via een mooi graspad wandelt u terug naar het dorp. De graspaden (knooppunten) worden slecht of niet onderhouden door de gemeente Leudal en in de zomer kan er hoog gras staan.  Draag bij voorkeur hoge wandelschoenen en een lange broek.

 

Grand Café Bie de Tied

Grathemerweg 48

6037 RP  Kelpen-Oler

Tel: 0495-652600

info@biedetied.nl

https://www.biedetied.nl

Aan de rand van het dorp Kelpen-Oler ligt Grand Café Bie de Tied.  Zodra u het café binnen stapt valt u meteen de wand met klokken op zodat u bij de tijd blijft en u proeft een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Het is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai. Onze lunch- en dinerkaart biedt genoeg keuze aan heerlijke gerechten zoals soepen, salades, koude en warme broodjes etc.  Proef eens onze burgers!

Je kunt bij ons genieten van een heerlijke high tea. Deze High Tea Deluxe bestaat uit heerlijke seizoensgerechtjes en verfrissende hapjes.

Je wordt ontvangen met een glaasje prosecco of vers fruitsap. Vervolgens krijg je een heerlijk op smaak gebrachte soep van het seizoen. Hierna kun je onbeperkt genieten van Blanche Dael thee of koffie

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.

Bij ons start wandeling 1789 van Wandelgids Limburg.

Wij heten alle wandelaars van harte welkom!