Comments ( 4 )

  • Alards

    Vandaag deze mooie wandeling gelopen. Vele vergezichten en vooral de laatste helft van de route vonden wij het mooiste gedeelte, prachtig… Routebeschrijving 👍

  • Dolores

    26 maart 2024 deze wandeling gedaan. Bij knooppunt 5 ben ik overgestoken naar knooppunt 8 om zo snel mogelijk het tweede gedeelte te ervaren (Alards schreef dat dit het mooiste gedeelte is) Nou dit was echt magnifiek! Als je besluit om over te steken van 5 naar 8 dit is een gewoon een route. Gebruik je GPX viewer 🙂 Thnx voor deze route!

  • Walter

    vandaag deze wandeling gelopen, ”18 mei jongstleden “De aanhoudende zware regenval, vooral ter hoogte van het hogergelegen plateau van Luik en boven Dalhem (Wallonië), deden eerst de Voer en later ook de Berwijn buiten de oevers treden”. Hierdoor zijn 2 bruggen van de wandeling niet meer bereikbaar. Ook een padje naast het water kon niet meer bewandeld worden. We hebben dus een aantal aanpassingen in de wandeling moeten maken waardoor de wandeling 18 km lang werd. Zagen ook een aantal huizen die veel waterschade hadden gehad en ganse inboedels die buiten op de stoep stonden. Echt triestig voor de bewoners. In 2021 hadden de bewoners hier ook al veel waterschade gehad.

  • John

    Voor de verdwenen bruggetjes is inmiddels een alternatief beschreven.

Leave a Comment