14. Berg en Terblijt 11 km

14. Berg en Terblijt 11 km
Een rustige wandeling met enkele klimmetjes tussen velden naar het buurtschap Terblijt en het dorp Vilt. De pittige terugweg gaat over de boshellingen van de Bergse Heide en door natuurgebied Langen Akker. Neem zelf proviand mee, er staan enkele zitbanken onderweg. In Vilt kunt u pauzeren bij Taverne Vilterveldt.  

 

Restaurant ’t Vöske

Grote Straat 8

6325 EC  Berg en Terblijt

Tel: 043-8521995

http://www.restaurantvoske.nl

 

Restaurant ’t Vöske is een ontmoetingsplek voor de lokale bevolking en voor de vele wandelaars en fietsers die er genieten van een lekkere lunch, heerlijk hoofdgerecht of van een van de vele speciaal bieren op fust of fles.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker speciaalbiertje. De menukaart is gevuld met streekgerechten die vers door onze koks voor u worden bereid.

Voor al uw feesten, partijen, koffietafels en vergaderingen tot 250 personen kunt u terecht in een van de 2 zalen die wij ter beschikking hebben.   Kortom, voor allerlei soorten van vertier bent u welkom in ’t Vöske.

Naast het restaurant is een ruime parkeerplaats. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons starten 6 wandelroutes van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur.

Restaurant ’t Vöske: Sfeervol genieten!