28. Vaals 4,6 km

28. Vaals 4,6 km
Een korte maar heerlijke boswandeling, met enkele hellingen, door fraai loof- en naaldbos met leuke doorkijkjes op het dal.

 

 

Brasserie Lodge

Eperbaan 1

6291 NN Vaals

Tel: 043-3064305

info@brasserie-lodge.nl

http://www.brasserie-lodge.nl

 

Aan de rand van het Vijlenerbos ligt op een prachtige locatie brasserie Lodge. Door de ongedwongen sfeer ademt de brasserie Limburgse gastvrijheid en gezelligheid. Het prachtige en zonovergoten terras, met vergezichten over de Limburgse heuvels, loont zich ook uitstekend voor een borrel. Ook voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten is Lodge zeer geschikt.

Zodra u de brasserie binnen stapt proeft  u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons panoramische terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limbugse vlaai of een lekker biertje van de tap. Onze uitgebreide lunch- en dinerkaart biedt voor elk wat wils.

Vanaf onze brasserie kunt u prachtige wandelingen maken door het heuvelland. Bij ons start wandeling 28, 223 en 537 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur

Keuken open vanaf 12.00 uur.