37. Bunde 12 km

37. Bunde 12 km
Een prachtige wandeling met hellingen door het Bunderbos en een stuk langs het Julianakanaal. In punt 3 kunt u pauzeren bij terras de Peerdstael. Als u in punt 9 weer in Bunde komt, dan kunt de route eventueel met circa 3 km afkorten.

 

Café Regina

Sint-Agnesplein 3

6241 CA  Bunde

Tel: 043-3644013

 

Aan een gezellig pleintje in Bunde ligt Café Regina.  Zodra u het café binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer, waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier. Binnen is ook nog een mooie zaal voor groepen of feestjes. Voor het café is een ruime parkeerplaats voor wandelaars en fietsers.

Tijdens  of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker koud speciaalbiertje. Om de honger te stillen bieden wij een lunch- en dinerkaart met vers bereidde gerechten zoals  heerlijke salades, uitsmijters of ons bekende broodje Regina.  Ons terras biedt ruimte aan 125 personen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door de bossen en velden. Bij ons start wandeling 37, 106, 154, 444 en 867 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.30 uur

woensdag en donderdag gesloten.