38. Vijlen 6,7 km

38. Vijlen 6,7 km
Deze gemakkelijke wandeling gaat door weilanden, veldwegen en door het Elzetterbos.

 

Auberge A gen Kirk

Vijlenberg 115

6294 AS Vijlen

Tel: 06-28955477

info@agenkirk.nl

https://www.agenkirk.nl

Auberge A gen Kirk staat al ruim honderd jaar recht tegenover de kerk in Vijlen. Elke buurtbewoner, wandelaar met of zonder hond en fietser werd altijd gastvrij ontvangen en dat blijft zo. De vier B&B-kamers in het bijgebouw zijn flink opgeknapt, van alle gemakken voorzien en het hele jaar te boeken.

Onze menukaart staat vol huisgemaakte lekkernijen en streekgerechten. Onze pistolet ‘Kuusj’ bijvoorbeeld, is een heerlijk versgebakken payesita (punt pistolet) met warme repen kuusj van een met liefde grootgebracht Limburgs varken van ‘De varkenshouderij’ uit Mechelen. Het ontbijt bij A gen Kirk wordt elke ochtend vers bereid en is elke ochtend net een beetje anders.

Wat A gen Kirk zo bijzonder maakt, is dat de gastvrijheid van een B&B gecombineerd wordt met de service van een hotel.  Tijdens of na een wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai. Bij ons start wandeling 38, 112, 1088, 1191 en 1552 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

maart t/m oktober + schoolvakanties: donderdag, zaterdag, zondag, maandag, dinsdag van 8.30-16.30. November t/m februari buiten de schoolvakanties om: donderdag, zaterdag, zondag, maandag van 8.30-16.30.