123. Kerkrade 7,6 km

123. Kerkrade 7,6 km
Een vlakke en gemakkelijke wandeling door de prachtige Anstelvalei. Deze schaduwrijke route gaat helemaal om het stuwmeer de Cranenweyer heen en langs kasteel Erenstein. Haal wel even een parkeermunt in het Industrion, €1 voor de hele dag. U kunt er ook een leuk daguitstapje van maken door te parkeren bij het station van Wijlre of Schin op Geul en dan de stoomtrein te nemen naar het Industrion. Voor of na de wandeling kunt u dan nog het Industrion bezoeken, ook heel leuk voor kinderen!

 

 

B&B Broodhuis

Kokelestraat 81

6462 EN  Kerkrade

Tel: 06-49405324

margriet@broodhuiskerkrade.nl

http://broodhuiskerkrade.nl

 

Bed & Breakfast Broodhuis Kerkrade ligt driehonderd meter vanaf de Duitse grens, in de wijk Bleijerheide. Het pand is in 1901 gebouwd door familie Wöltgens als bakkerij met winkel en woonhuis.  Op de gehele 1e verdieping is een Bed & breakfast gerealiseerd.  Kerkrade ligt in Zuid-Limburg aan de voet van het Heuvelland in Parkstad, tegen de Duitse grens.

Bed & breakfast Broodhuis Kerkrade beschikt over vier kamers.  Er zijn drie twee-persoonskamers en een eenpersoonskamer.

De kamers zijn allemaal voorzien van boxsprings, waar u heerlijk op kunt slapen. Het zijn twee eenpersoonsbedden van 2 meter lang en 80 cm breed. De matrassen zijn voorzien van een luxe molton en een onderlaken van 100% katoen. De kussens zijn 100% anti-allergeen met een molton overtrek van 100% katoen. De dekbedovertrekken en kussenslopen zijn zorgvuldig uitgekozen uit een hotelcollectie.

 

 

Het is mogelijk zelf uw warme maaltijd klaar te maken. De algemene ruimte is voorzien van een keukenblok met twee elektrische platen en kastruimte waaruit u pannen, servies en bestek kunt gebruiken. Ook de koelkast mag gebruikt worden. Een Senseo apparaat, waterkoker en tosti-ijzer maken de keukenuitrusting compleet.