146. Heijenrath 7,3 km

146. Heijenrath 7,3 km
Een gemakkelijke wandeling met 2 hellingen over mooie veld- en boswegen en een prachtig uitzicht.

 

De Zegelskoël Appartementen

Heijenratherweg 22

6276 PC  Heijenrath

Tel: 06-24895881

info@dezegelskoel.nl

http://www.dezegelskoel.nl

 

In appartementen en Gasterij De Zegelskoël wacht u een gastvrij welkom onder het genot van een lekker kop koffie bij aankomst en het comfort, dat u van een vakantieverblijf mag verwachten. Direct gelegen langs de mooie Mergelandroute. Uw ideale vakantie om van de rust te genieten, lekker te wandelen, fietsen en van onze mooie omgeving te genieten. Het gehucht Heijenrath ligt op een hoogte van 220 meter en is het op één na hoogste punt van Nederland. Het lijkt net een stukje buitenland. Tevens het startpunt van diverse wandelroutes.

Alle appartementen zijn voorzien van een keuken met magnetron,oven, Nespresso cupsautomaat, broodrooster en waterkoker, douche, toilet en 1 of 2 slaapkamers met bedden voorzien van dekbedden, een ruime woonkamer met lcd tv, radio met cd speler. De beneden appartementen hebben een terras voor de deur en de appartementen op de eerste verdieping (makkelijke loopbare trap) kunnen overal in onze tuin gebruik maken van de zitjes. Alle appartementen zijn geheel rookvrij!

U bent van harte welkom in Gasterij De Zegelskoël waar u kunt genieten van een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai, kleine kaart, diverse biersoorten en vers softijs.

 

De openingstijden zijn:
Van pasen t/m einde herfstvakantie:
Alle dagen geopend vanaf 11.00 uur behalve woensdag
Oktober t/m Maart
Geopend van vrijdag t/m maandag vanaf 11.00 uur
*Januari en Februari is de Gasterij gesloten