199. Heijenrath 10 km

199. Heijenrath 10 km
Deze echte Mergellandwandeling met enkele hellingen gaat door het Roefelbos en Onderste bos naar Restaurant De Gerardushoeve waar u kunt pauzeren op het terras met schitterend uitzicht. Onderweg heeft u vele mooie uitzichten.

Hotel-Restaurant Gerardushoeve

Landsraderweg 12-14

6276 PH  Heijenrath

Tel: 043-4551793

info@gerardushoeve.nl 

http://www.gerardushoeve.nl

Hotel Gerardushoeve onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen in Zuid Limburg. Vanuit uw kamer geniet u van een weids uitzicht over het Gulpdal.

Ons panorama restaurant ligt op vier autominuten of 25 minuten loopafstand of 4 minuten rijden van ons hotel. Restaurant Gerardushoeve heeft een uitstekende naam in de regio, natuurlijk vanwege het prachtige uitzicht, maar ook om de bijzondere en kwalitatief hoogstaande keuken, met ingrediënten die zo veel mogelijk uit de streek komen. Samen met een hapje en een drankje, een lichte lunch, 3-gangen diner of een overheerlijke pannenkoek. In ons restaurant of op ons terras is het zeer zeker goed toeven. Naast onze uitgebreide menukaart is onze wijnkaart zeker de moeite waard.

Kortom, Grenzeloos Genieten begint daar waar Nederland eindigt en het Bourgondisch Genoegen begint: in Hotel Gerardushoeve waar Marianne & Huub Lumey-Vaessen u van harte welkom heten en samen met het Gerardus Team u een onvergetelijk verblijf garanderen.

Hotel-Restaurant Gerardushoeve

Julianastraat 23

6285 AH  Epen

Tel: 043-4551722

restaurant@gerardushoeve.nl

http://www.gerardushoeve.nl