220. Stein 9,8 km

220. Stein 9,8 km
Deze vlakke gemakkelijke wandeling, gaat langs velden, door het mooie rustige Maasland. U passeert dorpjes als Maasband, waar u kunt pauzeren bij het leuke terras van Ut Bakkes, en Meers, met mooie uitzichten op de Maas en een mooi ven. Halverwege kunt u pauzeren bij café de Witte Börstel. Na afloop kunt u het Archeologiemuseum en kasteel Stein bezoeken.

Brouwerij De Fontein
Ondergenhousweg 15
6171 GW Stein
T: 046-4262858

Brouwerij de Fontein is gevestigd op een van de mooiste plekjes van Stein en is vernoemd naar de oorspronkelijke brouwerij De Fontein die in 1915 haar poorten sloot.  Een ambachtelijke bierbrouwerij en horecagelegenheid waarin smaakbeleving en Limburgse gastvrijheid centraal staan.

Direct naast de brouwerij ligt het proeflokaal dat vroeger dienst deed als dierenstal.  Hier kunt u genieten van het steeds wisselend en groeiend assortiment van speciaalbieren en likeuren. Wilt u lekker borrelen of een hapje eten? Ook dat kan! Er is een passende menukaart met veel streekgebonden lekkernijen.

Bij mooi weer kunt u tevens op het terras genieten van de prachtige, landelijke omgeving. In de winter is het bovendien gezellig vertoeven bij de open haard. Wandelen in de omgeving van de brouwerij is een absolute aanrader en een perfect begin en / of einde voor uw wandeling!

Openingstijden:

woensdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur.