220. Stein 10,8 km

220. Stein 10,8 km
Deze vlakke gemakkelijke wandeling, gaat langs velden, door het mooie rustige Maasland. U passeert dorpjes als Maasband, waar u kunt pauzeren bij het leuke terras van Ut Bakkes, en Meers, met mooie uitzichten op de Maas en een mooi ven. Halverwege kunt u pauzeren bij café de Witte Börstel. Na afloop kunt u het Archeologiemuseum en kasteel Stein bezoeken.

 

Gasterie De Fontein
Ondergenhousweg 15A
6171 GW Stein
T: 046-4262858

Gasterie de Fontein is gevestigd op een van de mooiste plekjes van Stein en is vernoemd naar de oorspronkelijke brouwerij De Fontein die in 1915 haar poorten sloot. De Gasterie ligt naast de ambachtelijke bierbrouwerij de Fontein en op deze plek staan smaakbeleving en Limburgse gastvrijheid centraal.

Gasterie de Fontein is gevestigd in een monumentaal pand dat vroeger dienst deed als dierenstal. Hier kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van het steeds wisselende en groeiende assortiment van 50+ speciaalbieren, likeuren, lokale gerechten en andere lekkernijen. Kom bourgondisch genieten van unieke lokale speciaalbieren en verrassende gerechten met ingrediënten van eigen bodem.

Bij mooi weer kunt u op het grote terras genieten van de prachtige, landelijke omgeving met uitzicht op de brouwketels. Er is tevens een hondenbar en speelweide op het terrein aanwezig. In de winter is het gezellig vertoeven bij de open haard in het proeflokaal of in de wintertuin.

 

Openingstijden:

dinsdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur.

Wandelen in de omgeving van de Gasterie is een absolute aanrader en een perfect begin en/of einde voor uw wandeling!