228. Berg en Terblijt (Geulhem) 7,9 km

228. Berg en Terblijt (Geulhem) 7,9 km
Deze pittige wandeling met hellingen gaat door het Bergseheidebos en een stukje langs de Geul. De terugweg is gemakkelijk en gaat door het mooie natuurgebied Ingendael en langs Chateau St. Gerlach. Aan het eind is een mooi terras.

 

Herberg De Geulhemermolen

Geulhemmerweg 49

6325 PJ  Berg en Terblijt

Tel: 043-6040449

info@geulhemermolen.nl

https://www.geulhemermolen.nl

 

Midden in het Zuid-Limburgse heuvelland ligt Herberg de Geulhemermolen. Herberg De Geulhemermolen is een herberg zoals een herberg ooit bedoeld was. Een eenvoudige gelegenheid waar je kunt eten, drinken, feesten en tevens overnachten, om de volgende dag (of een paar dagen later) weer verder te trekken. Die herbergformule hebben wij geteleporteerd naar de 21e eeuw.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker biertje van de tap. Onze uitgebreide lunch- en dinerkaart biedt voor elk wat wils.

Wij bieden comfortabele kamers en een uitstekend ontbijt. Het is een prima locatie om het heuvelland te verkennen en Valkenburg ligt op loopafstand.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 228 en 1017 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 08.30 uur.