246. Mesch 8,7 km

246. Mesch 8,7 km
Deze grenswandeling over een glooiend landschap gaat over veldwegen langs de dorpjes Mesch, s’Gravenvoeren en Bernau. In Bernau is een picknickbank. Neem zelf proviand mee.

 

B&B Huize Mesch

Klokkestraat 11

6245 KL  Mesch

Tel: 06-11358173

info@huizemesch.nl

http://huizemesch.nl

Mesch is een pittoresk, idyllisch kerkdorp, aan de rand van gemeente Eijsden-Margraten dat grenst aan de Belgische Voerstreek. Luik, Aken en Maastricht liggen op een steenworp afstand. Wilt u fietsen, wandelen of winkelen dan is onze Bed & Breakfast de ideale uitvalsbasis. U bent van harte welkom.

Elke kamer is voorzien van een eigen douche, toilet, wastafel, badhanddoeken, washandjes, föhn en make-up spiegel. Elke kamer beschikt over snel draadloos internet. Elke kamer is voorzien van een ruime tweepersoons boxspring met beddengoed. Alle kamers zijn rookvrij. Er is een gezamenlijke woonkamer en ontbijtruimte.

In Mesch ligt bij de kerk het lokale Eetcafe ’t Piepke. Hier kunt u terecht voor lunch, avondeten en uiteraard om iets te drinken! In Mesch start wandelroute 126, 187, 246, 288, 618 en 850 van Wandelgids Zuid-Limburg, een hele week wandelplezier!  Maastricht, Aken en Luik liggen binnen handbereik en België zelfs op loopafstand.  Wij, Wim en Anita, heten u van harte welkom in Bed & Breakfast Huize Mesch!

 

Elke ochtend wordt er ontbijt geserveerd in de ontbijtruimte. Bij goed weer kunt u op het terras ontbijten. Tevens is er de mogelijkheid om tegen een redelijke vergoeding een lunchpakket te verkrijgen.