251. Landgraaf (Rimburg) 12,7 km – 6 km

251. Landgraaf (Rimburg) 12,7 km - 6 km
Deze wandeling met veel bos en lichte hellingen loopt langs het schilderachtige riviertje de Worm naar Haanrade. De route bestaat uit twee lussen met een verbindingstuk. Neem zelf proviand mee. In het begin is een stukje langs de Worm waar hoge brandnetels kunnen staan, draag bij voorkeur een lange broek en neem eventueel een stok of paraplu mee. Doe deze wandeling bij voorkeur in de winter en voorjaar, in de zomer af te raden!

Café D’r Eck

Brugstraat 16

6374 LV  Landgraaf

Tel:045-5321135

info@cafe-dr-eck.nl

https://cafe-dr-eck.nl

U bent terecht gekomen in Café d’r Eck, een warm en vriendelijk café met het ouderwetse huiskamer gevoel in een modern jasje. Ons café is de ideale plek om te pauzeren tijdens uw wandeling of fietstocht. Met acht verschillende bieren van de tap, en 12 soorten speciaal bier op fles, goede wijnen en een kleine kaart is het bij ons heerlijk vertoeven!

D’r Eck staat voor lekker eten en drinken, maar is ook veel meer dan dat alleen. Verwennerij en vermaak in de breedste zin van het woord staat dan ook centraal, uiteraard verpakt in een ongedwongen sfeer en een hoge mate van gastvriendelijkheid. Onze specialiteit zijn de heerlijke speciaalbiertjes van brouwerij Rolduc uit Kerkrade en als lunch gerecht een broodje werrem sjink.

Bent u op zoek een leuke locatie voor uw feest, bedrijfsuitje, babyborrel of iets anders? Café d’r Eck beschikt naast het café gedeelte ook over een grote zaal met aparte ingang en aparte bar.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 251, 744, 1549 en 1550 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden

Dagelijks vanaf 12.00 uur

zondag vanaf 10.00 uur

woensdag gesloten.