252. Schinveld 12,8 km

252. Schinveld 12,8 km
Deze vlakke wandeling, gaat door de mooie Schinveldse bossen en mooie natuur naar Gangelt waar u kunt pauzeren bij Restaurant Hamacher. Dan door open velden en het bos weer terug. U passeert een mooie vijver en in het gebied grazen veel Hooglanders.

 

Restaurant De Lier

Leiffenderhofweg 3

6451 PR  Schinveld

Tel: 045-5272132

info@restaurantdelier.nl

http://www.restaurantdelier.nl

Facebook

Restaurant De Lier

Restaurant De Lier is gelegen aan het zweefvliegveld in Schinveld, aan de rand van de Schinveldse bossen. Het uitzicht is altijd boeiend, in de zomer zijn de zweefvliegtuigen in actie. Dit is prachtig te volgen vanaf het terras. In de winter zorgt de prachtige natuur altijd voor nieuwe verrassingen. De rust, de gezellige brandende open haard in de winter en de biologische gerechten maken van een wandeling net iets meer.

De keuken staat bekend om de kwaliteit en versheid en is zeer selectief waar de producten vandaan komen. De gerechten worden bereid met het vlees van de Schotse Hooglanders (die vrij rond lopen in de Schinveldse Bossen).

Tijdens of na een flinke wandeling door de Schinveldse bossen kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met stukje vlaai of een lekker biertje. Onze menukaart biedt voor elk wat wils.

In de omgeving kunt u prachtige grensoverschrijdende wandelingen maken. Bij ons start wandeling 252,1408 en rolroute 19 van Wandelgids Zuid-Limburg. Tijdens wandeling 429, 1157, 1438 en 1474 passeert u ons terras voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

ma-di-wo-vrijd-zat-zondag 10.00-22.00 uur. donderdag gesloten.
(bij droog weer open).   Vanaf 18.00 uur graag reserveren.