277. Geleen 12,3 km – 6,4 km

277. Geleen 12,3 km - 6,4 km
Deze gemakkelijke wandeling zonder steile hellingen maar wel met enkele heuvels, gaat over mooie paden door het Stammenderbos en langs de Geleenbeek naar Schinnen. Via de buurtschap Wolfhaag en het dorp Puth loopt u naar Sweikhuizen. Dan loopt u langs het Danikerbos en de Geleenbeek weer terug. Er zijn onderweg 3 pauzemogelijkheden: na 4 km bij Gasterie Pijl 5, na 8,2 km bij Gasterij Kasteel Terborgh en na 9,4 km bij Gasterie de Bokkereyer in Sweikhuizen. U kunt de route inkorten tot 6,4 km.

 

Biesenhof Restaurant & Events

Biesenweg 1

6164 RB  Geleen

Tel:046-4432003

Info@biesenhof.nl

http://www.biesenhof.nl

De Biesenhof is gelegen in het dal van de Geleenbeek, aan de voet van de Sweikhuizerberg. Graag ontvangen wij u voor een heerlijke lunch of diner in ons prachtig restaurant. Onze enthousiaste gastvrouwen en gastheren zullen zorgdragen dat u en uw gezelschap kan genieten van een ontspannen middag/avond uit. 

Wij ontvangen u tijdens of na een flinke wandeling graag voor een heerlijke lunch of diner in onze serre of op ons zonnig terras met uitzicht over een schitterend stukje Limburgse natuur. Ook aan onze kleine vrienden is gedacht, met een grote speeltuin gelegen op ons achterterras.

Wij serveren ook heerlijke Italiaans schepijs. Onze ijssalon is bij goed weer geopend op
zaterdag en zondag vanaf 12.00

Bent u opzoek naar een prachtige landelijke locatie voor uw evenement? Onze prachtige Carrehoeve beschikt over diverse zalen met veel mogelijkheden.

Bij ons start wandeling 277 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

woensdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur.

Voor events zijn we 7 dagen per week geopend.

Overnachten in een geheel gerenoveerde Carrehoeve in het zonnige Zuid-Limburg!  Een plek waar historie en natuur samen komen.