281. Schinveld 7,6 km

281. Schinveld 7,6 km
Deze vlakke, schaduwrijke boswandeling, gaat door de Schinveldse bossen tot aan de Duitse grens. U passeert mooie vijvers, Nonke Buuske en een prachtig Mariabeeldje. In de bossen kan het drassig zijn dus goed schoeisel is aan te raden.

 

Brasserie Heerlux

Aan de Voeëgelsjtang 1

6451 PS  Schinveld

Tel: 045-5640505

info@heerlux.com

https://www.heerlux.com

 

Aan de rand van de Schinveldse bossen ligt aan een prachtige vijver Brasserie Heerlux.  Zodra u het sfeervolle terras aan het water betreedt voelt u zich op vakantie en kunt u heerlijk relaxen.  Ook binnen is het stijlvol ingericht.

Tijdens of na een flinke wandeling door de bossen kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap.  Wij bieden een uitgebreide lunchkaart voor elk wat wils.  Vers belegde broodjes, salades, soepen, pasta’s en ook diverse warme gerechten met friet. ook serveren we heerlijke ijscoupes.  Voor de hond bieden wij een leuke tapasschaaltje. Kinderen kunnen zeggen wat ze lekker vinden en dan maken we dit voor ze klaar.

In de omgeving kunt u prachtige grensoverschrijdende wandelingen maken door de bossen en het dal van de Roode Beek. Bij ons start wandeling 281 en 394 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 429, 1157, 1438 en 1474 passeert u ons terras voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.