298. Schin op Geul 11,2 km

298. Schin op Geul 11,2 km
Tijdens deze wandeling met hellingen, loopt u omhoog naar het gehucht Fromberg en over een panoramaweg omlaag met prachtige uitzichten. Dan over veldwegen naar Wijlre. Langs een mooie vijver gaat het naar Stokhem en dan de Berghofweide omhoog met weer schitterende uitzichten. Het laatste stuk gaat door de weilanden en langs de Geul. Bij punt 2 in de Klapstraat passeert u Paul’s IJsboerderij. In Wijlre kunt u pauzeren bij café A Gen Baan bij het station, of Brasserie Amuseer.  Iets verder bij de vijver staan ook genoeg zitbanken om fijn te pauzeren.

 

Camping Vinkenhof

Engwegen 2a

6305 PM  Schin op Geul

Tel: 043-4591389

info@campingvinkenhof.nl

https://www.campingvinkenhof.nl

Aan de voet van de Keutenberg en de Sousberg vindt u onze 4-sterren camping. Midden in het groene Limburgse heuvellandschap in nationaal park “het Gerendal”. Ervaar de unieke locatie bij het schilderachtige dorp Schin op Geul.  Midden in een natuurgebied met slingerende beekjes en aan de voet van de Keutenberg ligt Camping Vinkenhof. Groen gelegen met een schitterend aangelegd terrein.

Ontwaak tussen adembenemende vergezichten in het glooiende landschap. Op de camping vindt u verschillende laantjes en veldjes. De kampeerplaatsen zijn gevarieerd en u kunt kiezen of u in de zon of in de schaduw wilt kamperen. Gaan er kleine vakantiegangers met u mee? Dan is een plek langs het speelveld ideaal. Bij het maken van uw reservering kunt u zelf een plekje uitzoeken.

Ook verhuren wij comfortabele accommodaties. De verhuuraccommodaties zijn voorzien van alle gemakken, waardoor uw vakantie direct kan beginnen!  Laat u verrassen in ons sfeervolle eetcafé Viva La Vink. Geniet hier van een lekker hapje en ontdek de typisch Limburgse streekproducten.

 

 

Neem een lekkere duik op onze camping met zwembad. Geniet van het verwarmde buitenzwembad, waardoor u ook kunt genieten als het weer een beetje tegen zit. Het zwembad is 26 graden warm, heerlijk!

Limburgse gastvrijheid

Kamperen met de gemoedelijke levensstijl en de gastvrijheid uit het zuiden.