345. Valkenburg 6 km

345. Valkenburg 6 km
Deze familiewandeling met een steile helling, is een leuke wandeling voor gezinnen met kinderen, omdat er een speurtocht in zit. Ook kunnen kinderen aan het eind gebruik maken van de rodelbaan. De route gaat omhoog naar het Biebos en dan omlaag naar het mooie Geuldal langs kasteel Schaloen. Hier ligt brasserie Schaloen voor een pauze. De terugweg gaat langs de Geul en de vijvers. Aan het eind is het leuk om met de kabelbaan omhoog te gaan naar de Wilhelminatoren.

 

Attractiepark Kabelbaan Valkenburg

Neerhem 44

6301 CJ  Valkenburg

Tel: 043-6090609

reserveringen@kabelbaan.nl

https://kabelbaanvalkenburg.nl

Neem een kijkje tussen onze attracties en ontdek de mogelijkheden. Of je nu een ritje wilt maken in de rodelbaan of onze Adventure minigolfbaan wilt testen… Daarnaast hebben we voor groepen een uitgebreid aanbod om een dagje uit samen te stellen.

De kabelbaan is in 1954 als eerste attractie geopend. Deze kabelbaan brengt je 68 meter omhoog naar de Wilhelminatoren. Eenmaal boven, kun je genieten van een mooi uitzicht over Valkenburg.

Onze rodelbaan is gelegen bij de Wilhelminatoren. Met een prachtig uitzicht suis je naar beneden over de 375 en 325 meter lange rodelbanen. Je bepaalt zelf de snelheid!

Ontdek het Bounce Adventure nettenparcours en ga het avontuur in de grot aan. Deze unieke grotbeleving is voor iedereen die iets nieuws wil ontdekken.

 

Openingstijden:

Zie website.

De leukste attracties vind je bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg! We hebben attracties die geschikt zijn voor zowel jong en oud, met een variatie in indoor en outdoor.