368. Noorbeek 9 km

368. Noorbeek 9 km
Tijdens deze pittige wandeling, met klimmen en dalen, wandelt u eerst over veldwegen met mooie uitzichten omlaag naar het prachtige Gulpdal. Dan klimt u omhoog naar het Grote Bos. In Heijenrath passeert u gasterij De Zegelskoël. De terugweg gaat ook door het bos omlaag en door het Gulpdal weer omhoog met mooie uitzichten.

 

Grenspost Schilberg

Schilberg 28

6255 NR  Noorbeek

Tel: 06-27880819

vakantie@grenspostschilberg.nl

https://grenspostschilberg.nl

Het pand met zijn rijke historie is in 1850 gebouwd als grenspost aan de landsgrens met België. Sindsdien is het in gebruik geweest als douanekantoor, als tankstation en als grenswisselkantoor.

Deze woning in het Limburgse Heuvelland is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft een prachtig uitzicht vanaf het eigen dakterras. Mogelijkheid tot BBQ in een afgezonderd gedeelte van de tuin met ook het geweldige uitzicht. De vakantiewoning is volledig gerenoveerd in het voorjaar 2021.

Op de begane grond is de woonkamer met moderne open keuken, een eigentijdse badkamer met douche, toilet en wastafel, een halletje met trap naar de eerste verdieping met 2 slaapkamers. Beddengoed, badhanddoeken en keukenlinnen zijn bij de prijs inbegrepen. Kortom: een mooi all-in pakket. De woning heeft een eigen dakterras op het Westen, met een weids uitzicht over de landerijen en met een prachtig zicht op de vaak spectaculaire zonsondergangen.

Graag tonen wij u onze vakantiewoning in het mooie Limburgse Heuvelland. Wij hopen u snel te ontmoeten.

Paul en Ton.

 

De woonkamer heeft een open keuken met een halfhoge bartafel met vier krukken. In het woongedeelte staat een comfortabele tweezitsbank, twee losse gemakkelijke stoelen en een televisie. De complete keuken is voorzien van een 2-pits inductiekookplaat, oven/magnetron-combinatie, koelkast met vriesvakje.