381. Swalmen 15,3 km – 13 km

381. Swalmen 15,3 km - 13 km
Tijdens deze vlakke wandeling loopt u door de bossen tussen Swalmen, Boukoul en langs de Swalm. In Swalmen vertrekt u op de Markt bij “Café Restaurant de Mert” waar u na afloop nog even kunt nagenieten van deze afwisselende wandeling. De wandeling wisselt schitterende bospaadjes en weidelandschappen af met veldwegen en stukjes langs de Swalm. Aan het einde is een parkje met schitterende miniatuurhuisjes! Neem ook zelf proviand mee. U kunt de wandeling in korten tot 13 km, maar dan mist u de miniatuurhuisjes.

 

Restaurant De Mert,

Markt 1

6071 JD  Swalmen

Tel: +31 (0)475-504391

info@demertswalmen.nl

http://www.demertswalmen.nl

Midden in het dorp Swalmen ligt aan het gezellige Marktplein Restaurant Bar De Mert. Zodra u het restaurant binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. De bar is een plek waar jong en oud zicht treft onder het genot van een goed glas bier.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap. Wij bieden een uitgebreide lunch- en dinerkaart voor elk wat wils.  Tevens serveren wij in de zomer heerlijke ijscoupes.

Iets te vieren? Of wilt u genieten van een heerlijk buffet? Onze catering kan u een uitgebreid assortiment aanbieden en veel zorgen uit handen nemen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 381 en 386 en tijdens wandeling 374 passeert u ons terras voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.