396. Susteren 13,3 km – 9 km

396. Susteren 13,3 km - 9 km
Tijdens deze vlakke grenswandeling, wandelt u door het IJzerenbos.  Langs beekjes, door de velden naar het Duitse plaatsje Schalbruch. Dan over mooie veldwegen naar Iserbruch. De terugweg gaat over een mooi pad langs de Vloedgraaf en door natuurgebied ’t Hout. Neem zelf proviand mee, er staan voldoende zitbanken.

 

B&B ’t Merthoes

Marktstraat 14

6114 HS  Susteren

Tel: 06-82112248

info@hetmerthoes.nl

https://www.hetmerthoes.nl

De zon die door het raam naar binnen schijnt, het gefluit van vogels en het gekraai van de haan in de vroege ochtend, dat is wakker worden in één van de kamers van ’t Merthoes. Welkom in onze B&B in Susteren, gelegen in Het Smalste Stukje Nederland; een bijzonder plekje waar het leven net iets langzamer lijkt te gaan.

In het pittoreske Midden-Limburgse plaatsje Susteren in Het Smalste Stukje Nederland bevindt zich onze luxe B&B. In ’t Merthoes zijn drie gastenkamers die van alle gemakken voorzien zijn. De kamers zijn lekker ruim en voorzien van airconditioning, een led-tv, traagschuim matrassen en een eigen badkamer. 

In onze gezellige woon- eetkamer kun je na een dagje wandelen, fietsen of werken heerlijk bijkomen. Neem plaats in de comfortabele zithoek en geniet nog even na onder genot van een gekoeld drankje of een kopje koffie. In deze gezamenlijke ruimte wordt het ontbijt geserveerd of bij mooi weer in onze tuin.

 

B&B ’t Merthoes is een fijne plek voor zowel rustliefhebbers, wandelaars en fietsers alsook cultuurliefhebbers.  Ondanks dat Het Smalste Stukje Nederland maar 4,8 kilometer breed is, is er volop te beleven. Op korte afstand vind je maar liefst 270 kilometer bewegwijzerde wandelpaden en een uitgestrekt netwerk van – grensoverschrijdende – fietspaden.