399. Elsloo 5,8 km

399. Elsloo 5,8 km
Tijdens deze wandeling met hellingen wandelt u langs het historische centrum van Elsloo en door het Hogebos naar Broekhoven. De terugweg wandelt u door het Lagebos naar Terhagen. De meeste paden zijn onverhard. In Elsoo kunt u ook het Streekmuseum Schippersbeurs bezoeken.

 

B&B Bie Janssen

Raadhuisstraat 46

6181 HB  Elsloo

Tel: 06-25226150

info@biejanssen.nl

https://www.biejanssen.nl

Welkom en wat fijn dat je overweegt een verblijf in onze familiair gerunde B&B te boeken. Wij hebben comfortabele en sfeervol ingerichte kamers met eigen douche en toilet. Na een heerlijk nachtje slapen in de boxspring bedden, schuif je aan voor een lekker ontbijt. Ook het ’s avonds kun je genieten van een borrelhapje en drankje in onze verblijfsruimte of op ons terras. Overtuigd? Boek dan snel via ons boekingsformulier.

Het mooie Zuid-Limburg heeft veel te bieden. Voor wandelaars, fietsers, cultuursnuivers en gezinnen met kinderen. Wij hopen dan ook dat je je, ondanks dat je even weg bent van huis, je bij ons thuis voelt! Dus heb je behoefte aan even wat tijd voor jezelf of samen met vrienden of familie dan zijn wij de aangewezen plek, om jullie te laten ervaren hoe gastvrij en mooi ons Limburg is.

Wanneer je onze B&B bezoekt in Elsloo kun je voor de deur gratis parkeren. Wel zo makkelijk als je ons bezoekt voor een zakenreis of wanneer je vanuit onze B&B je wandel-/ fietstocht start met bagage.

 

Geniet buiten op het terras, of binnen in de ontbijtzaal van een kop koffie/ thee met een heerlijk stuk vlaai. Buiten de reguliere dranken serveren wij ook verschillende speciaal bieren. Vraag de gastheer naar de keuzes die wij in huis hebben!