422. Heythuysen 10,7 km

422. Heythuysen 10,7 km
Tijdens deze prachtige afwisselende boswandeling, met enkele korte hellingen, wandelt u naar de mooie Leumolen/St. Ursulamolen. Dan volgt u een bijzonder fraai gedeelte langs de meanderende Leubeek tot aan de steile rand, genaamd Litsberg. De terugweg gaat o.a. langs het stroomgebied van de Zelserbeek en de Roggelsebeek. Op verschillende plaatsen zult u zien dat de bevers zich in dit prachtige natuurgebied thuis voelen. Er staan onderweg verschillende zitbanken bij leuke plekjes.

 

Boscafé De Busjop

Busschopsweg 9

6093 AA Heythuysen

Tel: 0475-491139

info@debusjop.nl

https://www.debusjop.nl

 

Restaurant De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen. Bij ons kunt u genieten van een verscheidenheid aan gerechten, of een heerlijke borrel na een stevige wandeling in de prachtige omgeving. De Busjop is tevens een uitstekende locatie voor bruiloften, partijen, vergaderingen, bedrijfsuitjes en (zakelijke) lunches. We hebben diverse sfeervolle en multifunctionele ruimtes beschikbaar. Neem gerust contact met ons op!

Voor onze kleine gasten hebben wij zowel binnen als buiten volop speelgoed en vertier. Ook uw hond is bij ons van harte welkom en zal zich meteen thuis voelen in de natuurlijke sferen.

In de directe omgeving van Boscafé de Busjop liggen prachtige wandelroutes dwars door de kleurrijke natuur. Wij zijn een ideale tussenstop óf eindstation waar u heerlijk kunt bijkomen met een hapje en een drankje bij het haardvuur. Bij ons start wandeling 422, 1553 en 1554 van Wandelgids Limburg en tijdens wandeling 456 en 550 passeert u ons boscafé voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 11.00 tot 17.00 uur

vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 20.00 uur

Ruime parkeerplaats aanwezig.