430. Olne 13,2 km

430. Olne 13,2 km
Tijdens deze zeer pittige wandeling met veel hoogteverschil, wandelt u omlaag naar Goffontaine in het dal van de Vesdre. Op de terugweg passeert u de stadjes Cornesse en Soiron. Door het hoogteverschil biedt deze route prachtige vergezichten op Pays de Herve. Er zit een pittige bosafdaling in. Neem zelf proviand mee, er staan echter weinig zitbanken. In Soiron is een restaurantje dat in het weekend geopend is.

 

Walk the Kat

Welkom in de mooie Vesdervallei.  Het wandelmekka van de provincie Luik.

Dit mooi heuvelend landschap, met hier en daar een lieflijk dorpje, is een ideaal wandelgebied vlakbij Luik, ligt tussen Spa, Eupen en Chaudfontaine. Op je weg kom je enkele mooie kastelen tegen, historische gebouwen, enkele ‘mooiste dorpjes van Wallonië’ maar vooral heel wat bossen en velden, rust en stilte. Al onze wandelvakanties brengen je langs de mooiste routes in het land van Herve en een stukje Ardennen.

Je kan kiezen voor enkele dagen, langere wandelingen (tot 25 km per dag) of kortere wandeldagen (10 tot 15 km). Vele volgen de mooie GR paden en die zijn makkelijk te volgen. En we kiezen steeds voor sympathieke logeeradresjes. Of enkel voor bagagevervoer…. Wij zijn erg blij om je dit aan te bieden:

  • Steeds up-to-date wegbeschrijvingen in een handig boekje en (staf)kaarten in geplastificieerde versie
  • Persoonlijk gekozen en kwaliteitsvolle overnachtingsplekjes
  • Deur tot deur bagagevervoer
  • Kleine verrassingen en extra’s

 

 

En dit alles om jullie een klantvriendelijke, persoonlijke service te garanderen. We wonen in de mooie groene Vesdervallei op de rand van het land van Herve, en de Ardennen, houden van traillopen, kennen alle leuke paadjes en kunnen jullie daardoor perfect bijstaan tijdens jullie wandelingen of tijdens jullie wandelvoorbereiding!