494. Mechelen 9 km

494. Mechelen 9 km
Tijdens deze wandeling met hellingen wandelt u door een van de mooiste stukjes van Zuid-Limburg. U loopt door weilanden naar het gehucht Elzet en dan omhoog door het Elzetterbos naar Camerig waar u kunt pauzeren bij Restaurant Buitenlust. De terugweg gaat door weilanden langs de Geul.

 

Vakantiewoningen Thienen

Hurpescherweg 5

6281 NL Mechelen

Tel: 043-4552639

info@wimmers.nl

https://wimmers.nl

Hartelijk welkom bij vakantiewoningen Thienen. Wij, familie Wimmers, verwelkomen u graag in een van onze twee luxe vakantiewoningen. De vakantiewoningen liggen in het gehucht Hurpesch, dat hoort bij het buitengebied van Mechelen. Door onze unieke ligging midden in het Zuid-Limburgse heuvelland, kunt u optimaal genieten van de groenrijke omgeving met uitgestrekte weilanden en bossen.

De luxe vakantiewoningen maken deel uit van een voormalige vakwerkboerderij die vermeld staat op de rijksmonumentenlijst. De uit de 18e eeuw daterende vakwerkschuur werd in 1997 volledig gerestaureerd en de vakken zijn opnieuw gevuld met originele leem. Vervolgens zijn er twee ruime vakantiewoningen gecreëerd die geschikt zijn voor 2 tot 6 personen. De rustieke en luxe vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien.

Door de hogere ligging van onze vakantiewoningen heeft u een uniek uitzicht over het geuldal tussen de dorpen Mechelen en Epen. Direct langs de vakantiewoningen lopen diverse fiets- en wandelroutes die u door het Heuvelland leiden.

 

Voor gezamenlijk gebruik is er een speelweide voor onze jongere vakantiegangers. Hier staat een glijbaan, schommel en aangrenzend ligt het weiland met voetbalveld.

 

In de directe omgeving  zijn tal van leuke eet- en drinkgelegenheden waar u kunt proeven van de typerende Bourgondische Limburgse levensstijl.