607. Sint Geertruid 10,2 km

607. Sint Geertruid 10,2 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, wandelt u over veldwegen en bospaden, naar de dorpen Mheer en Banholt. De terugweg gaat over een mooie panoramische veldweg, met prachtige vergezichten. In Mheer kunt u pauzeren bij café Quanten en iets verder in Banholt bij Brasserie ’t Voshoes. Onderweg staan voldoende zitbanken. De wandeling is niet zwaar, er zijn geen steile hellingen.

Bed & Breakfast 1889

Herkenrade 15

6265 NG  Sint-Geertruid

Tel: +31629053449

https://www.bnb1889.nl

‘Bed and Breakfast 1889’ beschikt over 3 unieke gastenkamers waar oud en nieuw, verleden en heden elkaar ontmoeten. Deze tot een harmonisch geheel verbouwde B&B straalt warmte en rust uit. Natuurlijke materialen en het hergebruik van oude bouwmaterialen zorgen voor een aangenaam leefklimaat.

Het ontbijt met veelal biologische streekproducten wordt geserveerd in de ‘gooj kamer’ zoals de beste kamer van het huis vroeger genoemd werd in Zuid-Limburg. ’s Avonds kunt u in deze kamer bijkomen van een mogelijk enerverende dag met een glaasje wijn, kop koffie of thee, muziek of een boek. Op warme zomeravonden is het heerlijk toeven in de gastentuin. De keuze is helemaal aan u.

Heerlijk genieten van de zonsopkomst vanuit bed. Wakker worden met een kopje koffie of thee in de ochtendzon. Op een zwoele zomeravond met een glas wijn de dag afsluiten op je eigen terrasje. Zomaar een paar opties. Ontspanning ten top met zicht op het heuvellandschap.

Wij streven er naar om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk maken. Ons ontbijt bestaat dan ook zoveel mogelijk uit biologische streekproducten.