634. Mechelen 10,5 km

634. Mechelen 10,5 km
Tijdens deze heuvelachtige grenswandeling wandelt u over een leuk paadje naar Eperheide waar een paar mooie vakwerkhuizen liggen. Dan langs het Onderstebos met schitterend panorama en omhoog door het Bovenstebos naar de Belgische grens. Hier passeert u ijsboerderij Gelatofarm met heerlijk ijs en dan komt u in Heijenrath. De terugweg gaat door een prachtig dal en flink omhoog naar het buurtschap Landsrade. Aan het eind is een terras met prachtig uitzicht.

 

Herberg ’t Voshoes

Schweibergerweg 49

6281 NE  Mechelen

Tel: 043-8552273

info@herbergvoshoes.nl

https://www.herbergvoshoes.nl

Gelegen boven aan de Schweiberg, aan de rand van het Schweibergerbos. Tussen de schilderachtige dorpjes Mechelen en Epen, is Herberg ’t Voshoes gelegen.

Na een lange wandeling of fietstocht ontspannen overnachten in het Heuvelland? Lekker een weekendje bourgondisch en onbezorgd genieten in Zuid-Limburg? Of als zakelijke gast overnachten op een unieke locatie in een landelijke omgeving?

Vanaf ons terras heeft u een geweldig panorama uitzicht over het 5-sterrenlandschap van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Genieten van zowel lunch als diner gerechten, veelal bereid met de mooie streekproducten die Limburg te bieden heeft, een van onze koffie- of bierspecialiteiten proberen of onbezorgd overnachten in Zuid-Limburg?

Vanaf ons terras heeft u een geweldig panorama uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap. Neem ontspannen plaats en geniet bijvoorbeeld van een van onze vele speciaalbieren, welke wij serveren naast ons huismerk Gulpener Bier.

Liever een koffiespecialiteit met een heerlijk stukje Limburgse vlaai proeven, gezellig borrelen of lekker lunchen en dineren? Wij serveren u graag op ons terras!   Bij ons start wandeling 634, 637, 731 en 1267 van Wandelgids Zuid-Limburg.

 

Openingstijden:

Woensdag t/m maandag vanaf 10.30 uur

Dinsdag gesloten