672. Schimmert 11,6 km – 7,5 km

672. Schimmert 11,6 km - 7,5 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling met lichte heuvels, wandelt u over veldwegen langs akkers naar Groot Genhout en Kelmond. Dan over leuke bospaadjes naar de mooie boskapel van de Wonderdadige Medaille. De terugweg loopt door een mooi natuurgebied langs mooie vijvers en kasteelhoeve Genbroek. Het laatste stuk gaat weer tussen de velden door. Neem zelf proviand mee, bij de vijvers kunt u fijn zitten. Aan het eind kunt u een lekkere pannenkoek eten. U kunt de route inkorten tot 7,5 km.

 

Pannenkoekenplaets

Oensel 10
6333 EN Schimmert
T: 06-273 614 45

info@pannenkoekenplaets.nl

http://www.pannenkoekenplaets.nl

Wil je er even tussenuit? Kom dan genieten van het beeldschone Zuid-Limburg en overnachten in een karakteristiek Limburgse carréboerderij uit 1830. Een plek waar jong en oud samen Zuid-Limburg kunnen ontdekken vanuit een van onze vakantie appartementen of ons gezellige familieverblijf. Met als kers op de pannenkoek ons pannenkoekenhuis!

Verblijf op een charmante carréboerderij. Ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven en geniet van de landelijke sfeer en gastvrijheid die deze unieke plek te bieden heeft.

Tijdens of na een flinke wandeling bent u welkom op ons terras voor een heerlijke kop koffie of een koud drankje. Behalve vele soorten pannenkoeken serveren wij nog diverse andere gerechten.

Hoeve de Binnenplaets is de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars! Hier bevinden zich twee prachtige wandelroutes die rechtstreeks vanuit onze locatie vertrekken. Trek je wandelschoenen aan en verken de adembenemende natuur en pittoreske omgeving direct vanuit ons erf.

 

 

Openingstijden:

Vanaf 1 september tm 1 mei  woensdag t/m zondag.

Vanaf 1 mei tm  31 aug. 7 dagen geopend.

Lunch 12:00-16:00
Pannenkoeken & meer 12:00-19:00
Drankjes & toetjes tot 20:00