763. Munstergeleen 9,1 km

763. Munstergeleen 9,1 km
Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling wandelt u eerst naar de bekende Pater Karelkapel die u kunt bezichtigen. Dan volgt u de Geleenbeek naar het mooie stadspark van Sittard waar u de Ophovener watermolen passeert. Dan loopt u langs de St. Rosakapel over een mooi plateau naar de Kollenberg en daalt u af naar Munstergeleen. Het laatste stukje langs de Geleenbeek is ook prachtig. Neem zelf drinken mee, er staan wat zitbanken onderweg. Aan het eind kunt u nagenieten in het lunchcafé.

 

Ons adres is:
Geleenstraat 2
6151 EX Munstergeleen
Tel:046-7850443
M: 06-48187105
http://www.lunchcafejots.nl

Een gezellig plekje in het hartje van Munstergeleen waar men onder het genot van een kopje koffie kan genieten van huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch. Dit is hoe men lunchcafé Jots kan omschrijven.

Na een flinke wandeling of tijdens een fietstocht is het heerlijk vertoeven in het gezellig ingerichte lunchcafé. Proef eens de verse belegde broodjes of een heerlijke salade. In de winter zal een verse soep zeker smaken. Aan de voorzijde is een klein terras.

Naast de deur is een ruime openbare parkeerplaats. Onze zaak ligt op loopafstand van de prachtige Pater Karelkapel die een bezichtiging waard is.

De omgeving van de Geleenbeek leent zich prima voor het maken van wandelingen en fietstochten. Bij onze zaak start wandeling 124 en 763 van wandelgidszuidlimburg.com.  Uitbaters Johan en Rien heten alle wandelaars van harte welkom.

 

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00
Zaterdag van 10.00 tot 16.00
Zondag van 10.00 tot 17.00