775. Schin op Geul 10 km – 5,8 km

775. Schin op Geul 10 km - 5,8 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling, wandelt u eerst een mooi stuk langs de Geul en dan passeert u het schitterende kasteel Schaloen. Dan loopt u omhoog naar het St. Jansbos en via veldwegen en een leuk paadje komt u in de buurtschap IJzeren. De terugweg gaat omlaag door het prachtige Gerendal en via een steil klimmetje door het bos komt u op een plateau met mooi panorama. Dan wandelt u met zeer mooie vergezichten omlaag. Via een leuk paadje langs de Geul komt u weer bij het eetcafé. Neem voor onderweg zelf proviand mee, in het Gerendal staat na 6,6 km een zitbank met mooi uitzicht. Aan het eind is ook een terras. U kunt de route inkorten tot 5,8 km.

Brasserie De Kleine Koning

Kerkplein 9

6305 BB Schin op Geul

Tel: 043-4591322

chrisvanweersch@gmail.com

https://brasseriedekleinekoning.nl

Midden in het centrum van Schin op Geul ligt tegenover de St. Mauritiuskerk uit de elfde eeuw onze Brasserie De Kleine Koning.

Zodra u de zaak binnen stapt proeft u de warme en huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt.  Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker koud biertje.

Uit onze lunchkaart kunt u kiezen uit  diverse lunchgerechten zoals soep, broodjes, uitsmijter etc.De dinerkaart bevat heerlijke vlees- en visgerechten. ook voor een goed glas wijn bent u aan het juiste adres.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken.  Bij ons start wandeling 775 en 1621 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens diverse routes passeert u ons terras voor een pauze. Wij, Joyce en Chris heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zaterdag: geopend vanaf 11.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur ( keuken open tot 20 uur).