781. Bemelen 7,3 km

781. Bemelen 7,3 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling wandelt u eerst langs de golfbaan Het Rijk van Margraten met mooi uitzicht.  Dan duikt u het Klinkerbergbos in en komt u aan de rand van de buurtschap Sint-Antoniusbank. U passeert de bijzondere Mariagrot van Bemelen en dan loopt u door het bos omhoog naar de rand van het Plateau van Margraten. Het laatste stuk loopt u door het prachtig natuurgebied van de Bemelerberg.  Er staan enkele zitbanken onderweg. Aan het eind kunt u bij de sponsor op het achterterras genieten van het  prachtig uitzicht op de Bemelerberg.

 

Gastrobar Die Twie

Oude Akerstraat 53a

6268 NC  Bemelen

Tel: 043-4071788

info@dietwie.nl

https://www.dietwie.nl

 

Midden in het heuvelland ligt pal aan natuurgebied Bemelerberg Gastrobar Die twie. Een plek van genieten en ontmoeten. Met vrienden, familie en met elkaar: jong en oud.

Genieten van heerlijke gerechten, geweldige wijnen en speciaalbiertjes in de sfeervolle ambiance. Binnen of op het terras met het prachtig uitzicht op de “Bemelerheide”.

Na een wandeling zin in een lekker stukje vlaai met koffie, een heerlijke lunch of een diner met een borrel na? Dan zit je goed bij Gastrobar Die Twie.

Ieder kwartaal wisselt de menukaart,
zodat deze mooi aansluit bij de seizoenen.
Benieuwd wat er momenteel allemaal op staat? Kom eens langs!

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij de Gastrobar start wandeling 781 en 782 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Zomerseizoen: Dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur

zondag vanaf 10.00 uur.

Van 20 sept t/m april: dinsdag t/m donderdag vanaf 16.00 uur, vrijdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur. Keuken open woensdag t/m zondag, het achterterras is in de winter gesloten.

Gehele jaar op maandag gesloten.