783. Schimmert 9,5 km – 7 km

783. Schimmert 9,5 km - 7 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling met 1 boshelling, wandelt u langs velden en akkers naar de buurtschap Raar. Dan volgt een stuk door het bos naar de buurtschap Waterval. U klimt de Wijngaardsberg op en boven heeft u bij 2 zitbanken een schitterend uitzicht op het gehucht Waterval, een fijn pauzeplekje. De terugweg gaat over een mooi plateau waar u lekker kunt uitwaaien. Neem zelf proviand mee voor onderweg. U kunt de route inkorten tot 7 km maar dan mist u wel de mooie Wijngaardsberg.

 

B&B De Oude Koeienstal

Nieuwstraat 27

6333 AN  Schimmert

Tel: 06-50528457

dagmarpoelma@ziggo.nl

http://deoudekoeienstal.nl

Bed and Breakfast De Oude Koeienstal is een kleinschalige B&B gelegen in Schimmert, Zuid-Limburg. Met een volledig ingericht rustig gelegen vakantie appartement voor twee personen. U heeft alle privacy en een eigen ingang.

In de voormalige koeienstal hebben wij een luxe tweepersoons appartement gerealiseerd met voldoende privacy en een eigen ingang. Ook is er parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de tuinstoelen en tafel op de binnenplaats of de ligstoelen in de tuin, met zicht op het weiland en de watertoren (de Reus van Schimmert).

Houdt u van fietsen of wandelen door het Limburgse heuvellandschap. Wij adviseren u graag over bezienswaardigheden in de nabije omgeving en over fiets- en wandelroutes.

Wilt u de gezelligheid van een oude boerderij, de rust van een weiland en tuin en toch de nabijheid van steden als Valkenburg, Maastricht, Sittard en Heerlen, dan heten wij u van harte welkom!

 

Wij kunnen uw complete ontbijt verzorgen (€ 10,00 pp/pd), of alleen een broodjesservice. Wilt u zelf zorgen voor ontbijt, lunch of diner dan is dat natuurlijk ook mogelijk.