786. Gemmenich 12,2 km

786. Gemmenich 12,2 km
Tijdens deze heuvelachtige en zeer panoramische grenstocht wandelt u door weilanden en bossen. Hier volgt u enige tijd de oude spoorlijn Ligne 39 tot in de buurtschap Völkerich. Dan klimt u omhoog naar een heuveltop met 2 zitbanken en een schitterend panorama, een mooi pauzepunt na 7,2 km. De terugweg klimt u weer door het bos omhoog en wandelt u door de weilanden (struingebied) omlaag naar de buurtschap Wolfhaag. Via weilanden en verrassende paadjes komt u in Wolfshaag. Via een mooie panoramaweg komt u weer in Gemmenich.  Neem zelf proviand mee. TIP: Neem een vers broodje van Margo mee.  Voor de wandeling moet u goed ter been zijn. Na veel regenval kan het in de weilanden drassig zijn, draag dan hoge wandelschoenen. Deze route biedt prachtige vergezichten en behoort tot een van de mooiste uit deze wandelgids.

 

 

Vakantiewoning La Linbrisanne

Tersaessen 56

4851 Gemmenich

Tel: 0032-87331798

la.linbrisanne@gmail.com

https://www.linbrisanne.com

 

 

Op loopafstand van het “drielandenpunt” te Vaals ligt aan een smal en dus rustig landweggetje ons vakantie-appartement en vakantiewoning  “La Linbrisanne ”.

Het is een recent gerestaureerde hoeve uit 1850. De vakwerkboerderij is ingericht als Vakantiehuis voor in totaal 2 tot 12 personen, die een weekend of langer willen genieten van de rust en ruimte in een bourgondische omgeving. Met familie, goede vrienden of collega’s.

Onze hoeve is een prima uitvalsbasis voor een sportief of recreatief bezoek aan het Zuidlimburgse “Heuvelland”, “het land van Herve”, de “Geulvallei”, de hoogvlakten van de “Eifel” of de Vlaamstalige “Voerstreek” .  Voor een stedenbezoek zit u binnen het uur op een terras van het Vrijthof in Maastricht, de Domplatz in Aken, of Place Lambert in Luik.

Van natuurhuisje.nl hebben wij onlangs de award ” beste natuurervaring 2018″ mogen ontvangen op basis van meerdere gastenervaringen.

La Linbrisanne is het gehele jaar geopend voor een verblijf van minimaal 2 overnachtingen.

 

 

 

Wij heten u van harte welkom.

Arni en Han