798. Schin op Geul 10 km

798. Schin op Geul 10 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling, wandelt u eerst over de Sousberg met mooi panorama. Dan volgt een mooi panoramapad naar de buurtschap Berghof en loopt u omlaag naar de buurtschap Stokhem. Hier klimt u langs een mooi uitkijkpunt omhoog naar een mooi plateau waar u lekker kunt uitwaaien. De terugweg gaat via een leuk bospad en lang trappenpad omlaag naar het Gerendal. Dan volgt nog een klimmetje en via een leuk voetpaadje komt u weer bij het restaurant. Neem zelf proviand mee, er staan voldoende zitbanken voor een pauze. Aan het eind is een overdekt terras. (Maandag gesloten).

 

Restaurant de Herbergier

Strucht 21

6305 AE  Schin op Geul

Tel:043-4591292

info@restaurantdeherbergier.nl

https://restaurantdeherbergier.nl

 

 

Een heerlijke vers bereide lunch, lekker uitgebreid dineren, even snel een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart of lekker borrelen na een mooie wandeling door ons prachtige heuvelland… bij de Herbergier kan het allemaal!
Wij bieden een ruime keuze aan ambachtelijk en met liefde bereide gerechten tegen een vriendelijke prijs.

Iets te vieren? Ook dan kan je terecht bij de Herbergier. Voor zowel grote als kleine gezelschappen, bieden wij diverse mogelijkheden. Zie onze arrangementen voor een indruk van ons aanbod.

Vanuit onze zaak kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 798 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

Februari gesloten.