798. Schin op Geul 10 km

798. Schin op Geul 10 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling, wandelt u eerst over de Sousberg met mooi panorama. Dan volgt een mooi panoramapad naar de buurtschap Berghof en loopt u omlaag naar de buurtschap Stokhem. Hier klimt u langs een mooi uitkijkpunt omhoog naar een mooi plateau waar u lekker kunt uitwaaien. De terugweg gaat via een leuk bospad en lang trappenpad omlaag naar het Gerendal. Dan volgt nog een klimmetje en via een leuk voetpaadje komt u weer bij de brasserie. Neem zelf proviand mee, er staan voldoende zitbanken voor een pauze. Aan het eind is een overdekt terras. (Maandag gesloten).

 

Hotel restaurant De Herbergier

Strucht 21

6305 AE  Schin op Geul

Tel:043-4591292

https://hotelrestaurantdeherbergier.com

 

De Herbergier is een schitterend authentiek gebouw met 12 fijne hotelkamers met elk een eigen sfeer en uitstraling. De kamers zijn verdeeld over de 1ste en 2de etage (geen lift aanwezig).  Iedere ochtend serveren wij tussen 8.00 en 10.00 uur een uitgebreid ontbijt, welk bij de kamerprijs is inbegrepen.

Kom in ons sfeervolle restaurant of gezellige brasserie genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, een ambachtelijk bereide lunch of diner, of een gezellige borrel met vrienden.  Geniet van een hapje en drankje in ons sfeervolle restaurant, de gezellige brasserie of op het (verwarmd) terras. Wij bieden een ruime keuze aan ambachtelijk en met liefde bereide gerechten tegen een vriendelijke prijs.

Heeft u iets te vieren? Ook dan kunt u terecht bij de Herbergier.  Vanuit onze zaak kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 798 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

Winterperiode maandag en dinsdag gesloten.

januari gesloten.