919. Scheulder 7,7 km

919. Scheulder 7,7 km
Tijdens deze licht heuvelachtige wandeling, wandelt u meteen vanuit het dorp door het mooie Gerendal omlaag naar de orchideeëntuin en boswachterij en dan verder door het dal naar de rand van Schin op Geul waar een picknickplek is. Dan klimt u door het weiland omhoog naar een bosrand met prachtig uitzicht op Oud-Valkenburg. De terugweg klimt u even door het Sint-Jansbos omhoog en wandelt u over een plateau naar de buurstchap IJzeren. Via voetpaadjes en veldweggetjes komt u weer in Scheulder waar een terras is. Onderweg staan genoeg zitbanken voor een pauze.

 

Brasserie Pirjoy

Scheulder Dorpstraat 66

6307 PC  Scheulder

Tel: 043-8502076

Naar website

In de gemeente Eijsden-Margraten aan de rand van het Gerendal tref u onze mooie BraZZerie PirJoy voor u lunch gerechten en avond gerechten. Onze gerechte worden bereid met lokale en verse producten, zoals slagerij KUSTERS en groenten boer GEURTEN.

Ervaar bij ons een avond met veelvuldige keuken in al zijn aspecten. In ons restaurant Brazzerie PirJoy (Eetcafé ’t Scheulderheukske) serveren wij veelzijdige en lekkere gerechten, die in een gezellige omgeving nog lekkerder smaken. Onze fantastische outdoor-area zorgen voor een perfecte sfeer. Wat later op de avond zijn ons verwarmde zit kussens  voor u de juiste plek.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap. Geniet u van onze lekkere gerechten en het grote assortiment verfrissende drankjes. Wij staan bekend om onze excellente delicatessen en om onze uitstekende, lokale producten.

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur

maandag gesloten.