958. Moelingen 12,7 km – 10 km – 6 km

958. Moelingen 12,7 km - 10 km - 6 km
Tijdens deze gemakkelijke en grensoverschrijdende wandeling met enkele lichte heuvels, wandelt u over leuke paden naar het Belgische Moelingen. Dan loopt u over veldwegen naar de voormalige grensovergang Withuis. U loopt vervolgens weer naar Mesch en dan loopt u omhoog naar het mooie natuurgebied Waardhof. Via mooie paden komt u dan bij de uitzichttoren op de Mescherhei waar u een mooi uitzicht heeft. Hier staan ook zitbanken. Via hooggelegen veldweg wandelt u door de dorpsrand van ’s Gravenvoeren. Vervolgens loopt u via rustige wegen terug naar Mesch en Moelingen.

 

Koffie B&B Brocante Onder de Poort

Dorpsstraat 28

3790 Moelingen

Tel: 06-45608114

info@onderdepoort.be

https://www.onderdepoort.be

 

Het is een plek van ontmoeten en ont-moeten. Even weg van de hedendaagse hectiek en onder het genot van een kopje koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai genieten van de rust Onder de Poort. Dit kan op zondag en maandag.

Van nostalgische serviezen tot retro meubels en van moderne schilderijen tot religieuze kunst; u kunt het zo gek niet bedenken, of het is bij ons te vinden. Aangezien Ralf regelmatig inboedels ophaalt, verandert het aanbod constant.

In het Poortgebouw, het oudste deel van de hoeve dat dateert uit 1735, bevindt zich onze sfeervolle gastenkamer. Na een goede nachtrust kunt u hier genieten van een uitgebreid ontbijt.

Bij ons starten diverse mooie wandelroutes van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Zie altijd de website.

Groepen op afspraak