1003. Schin op Geul 12,9 km – 11 km

1003. Schin op Geul 12,9 km - 11 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling, wandelt u eerst een mooi stuk door het Geuldal naar Wijlre en dan door de weilanden naar Kasteel Wijlre. U komt in de buurtschap Beertsenhoven met mooi vakwerkhuis en dan klimt u naar een open plateau. Via veldwegen en bospaden loopt u naar het dorp Scheulder waar een café ligt om wat te drinken. De terugweg schampt u het Gerendal en komt u bij de buurtschap Berghof. Hier wandelt u over een panoramisch paadje en loopt u met prachtig uitzicht omlaag naar de buurtschap Engwegen. Via een paadje langs de Geul komt u weer bij de brasserie met mooi terras. Onderweg staan genoeg zitbanken. U kunt de route inkorten tot 11 km wat ook een mooie wandeling is, u komt dan niet in Scheulder. U kunt ook starten bij de kerk in Scheulder en fijn pauzeren bij Brasserie Woodz.

 

 

Woodz Restaurant & Bar

Valkenburgergweg 128

6305 EA Schin op Geul

Tel: + 31 (0)43 8554743

info@woodzvalkenburg.nl

https://www.woodzvalkenburg.nl

 

Ons restaurant is gelegen in het prachtige limburgse heuvelland. Terwijl je geniet van de heerlijkste gerechten, kijk je met een dromerige blik over het mooie uitzicht.

Onze menukaart biedt voor iedereen wat wils en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Ook voor de kleinsten onder ons, bieden we diverse mogelijkheden. Wist je dat de kinderen binnen en buiten heerlijk kunnen spelen, zodat je even kunt relaxen en een stukje me time kunt ervaren?

In de avonduren staan we graag voor je klaar met de lekkerste drankjes en fijne achtergrondmuziek. Een biertje van de tap? Een smakelijke cocktail? Of gewoon kennismaken met een kopje heerlijke koffie of thee? Want zowel in de zomer als in de wintermaanden is het heerlijk vertoeven bij Woodz. Even helemaal niets, alleen maar de huiselijke sfeer ervaren en het prachtige uitzicht.

Bij ons start wandeling 947 en 1003 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:
April t/m September incl. schoolvakanties:

Maandag t/m zondag van 10.00 – 22.00 uur.
De keuken is geopend tot 20.00 uur.

Oktober t/m maart:


Maandag en dinsdag gesloten.
Woensdag en

donderdag: 16.00 – 22.00 uur.

Vrijdag t/m zondag: 12.00 – 22.00 uur. 

De keuken is geopend tot 20.00 uur.