1057. Oud-Valkenburg 10,6 km – 8 km

1057. Oud-Valkenburg 10,6 km - 8 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling, wandelt u meteen het mooie Gerendal binnen en klimt u over graspaden omhoog naar een plateau. Dan daalt u door het bos af naar de boswachterij en loopt u langs bosranden naar de buurtschap IJzeren. Via leuke voetpaadjes komt u in het dorp Sibbe en dan daalt u door een weiland af. Na een steil klimmetje komt u in een weiland en met een prachtig uitzicht daalt u af naar Oud-Valkenburg.  Neem voor onderweg zelf drinken mee, er staan enkele zitbanken.

 

B&B – Hotel Het Gerendal

Oud valkenburg 18

6305 AB  Schin op Geul

Tel: 043-3030058

info@hetgerendal.nl

https://hetgerendal.nl

B&B Hotel het Gerendal is een charmante accommodatie gelegen in het schilderachtige dorp Schin op Geul. Wij bieden gasten een unieke en sfeervolle plek om te verblijven in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

Het Gerendal is gehuisvest in een historisch gebouw met veel karakter en charme, en biedt comfortabele en smaakvol ingerichte kamers. Ons B&B Hotel is gesitueerd aan het Gerendal, wat ook meteen de herkomst van de naam verklaart.

Ons B&B hotel is een kleinschalige plek met 10 beschikbare kamers. Ontdek onze gastvrijheid en kies uit een scale van 5 verschillende kamertypes voor een verblijf op maat.

Schuif aan of neem plaats aan onze gezellige bar en geniet van een warme huiselijke ambiance. Onze bar serveert niet alleen thee, koffie en fris, maar ook goed (streek)bier of een heerlijk glas wijn.

 

Openingstijden:

Zie website    https://hetgerendal.nl/bar

In het hoogseizoen is de bar mogelijk ook op maandag t/m donderdag geopend. Houdt voor de openingstijdens onze social media kanalen in de gaten!

Zoekt u een tussenstop tijdens uw wandeltocht, fietstocht of toertocht, informeer dan naar de mogelijkheden.