1077. Nieuwstadt 11,3 km – 4,5 km

1077. Nieuwstadt 11,3 km - 4,5 km
Ten noorden van Sittard ligt aan een waterrijk wandelgebied het dorp Nieuwstadt. Deze gemakkelijke en grensoverschrijdende wandeling begint meteen met een prachtig stuk door de weilanden langs de Geleenbeek. Dan wandelt u geruime tijd over graspaadjes langs de Vloedgraaf tot de rand van het dorp. U steekt de Duitse grens over in het dorpje Isenbruch en dan loopt u over veldwegen naar het slapende dorpje Millen met leuk pleintje met picknickbank waar u na 7,6 km kunt pauzeren. Dan wandelt u weer over graspaadjes langs de Vloedgraaf terug naar het dorp en café waar u nog lekker iets kunt drinken. Er is een rustig achterterras voor wandelaars. Neem voor onderweg zelf proviand mee. U kunt de wandeling inkorten tot 4,5 km wat ook een leuk rondje is.

 

Bistro Nuuj

Limbrichterstraat 10

6118 AL  Nieuwstadt

Tel: 046-2402442

info@nuuj.nl

https://www.nuuj.nl

 

Midden in Nieuwstadt ligt  Nuuj Bistro • Bar • Feestzaal, alles is mogelijk! Met ruim 80 lunchplekken in onze bistro en 100 zitplaatsen op ons zonnige terras is er plek genoeg om te genieten van onze (h)eerlijke verse producten. In onze vergader/groepsruimte is er plek voor ruim 40 personen. De grote feestzaal heeft plek voor maximaal 200 personen en is geschikt voor verschillende doeleinden.

Het zonnige terras is onze trekpleister en het is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier. Tijdens of na een flinke wandeling kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met een wafel met aardbeien of in de zomer een lekkere ijscoupe. Onze lunchkaart biedt voor elk wat wils zoals salades, sandwiches, soep, uitsmijter etc.

Bij Nuuj Bistro • Bar • Feestzaal kun je genieten van verschillende arrangementen. Zo bieden wij naast onze lunch en dinerkaart een heerlijke high tea aan, een groepsmenu vanaf 10 personen en zijn er diverse vergaderarrangementen mogelijk.

Bij ons start wandeling 1077 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur

zondag vanaf 11.00 uur

maandag en dinsdag gesloten.