1189. Orsbach – Vijlen 11,9 km

1189. Orsbach - Vijlen 11,9 km
Net ten zuiden van Bocholtz ligt vlak over de Duitse grens het plaatsje Orsbach.  Tijdens deze heuvelachtige, grensoverschrijdende en zeer panoramische wandeling wandelt u met een prachtig uitzicht omlaag naar de buurtschap Oud-Lemiers en langs het Kasteel Genhoes. Via veldwegen komt u in de buurtschap Harles en via een mooi paadje en door weilanden loopt u naar Vijlen waar u kunt pauzeren bij Restaurant Bergzicht. De terugweg biedt ook weer prachtige uitzichten. U loopt met een mooi uitzicht op Melleschet een rondje rond Vijlen en dan daalt u af naar de buurtschap Mamelis. U klimt omhoog naar de afgelegen Michaelshof en via een schitterend panoramapad loopt u terug naar Orsbach. 

 

Restaurant Bergzicht

Vijlenberg 55 – 57

6294 AR  Vijlen

Tel: 043-3061495

info@bergzicht-vijlen.nl

http://www.bergzicht-vijlen.nl

Bergzicht Vijlen heeft een grote Historie en is een waar begrip binnen Vijlen en omstreken. Deze locatie heeft de bezoeker veel te bieden. Er is een café, een restaurant, een zaal en een groot terras. Het café is  voor een lekkere borrelhap, pilsje, koffie of frisdrank. Het Restaurant heeft lekkere gerechten op de menukaart. De zaal biedt genoeg plek voor grote groepen mensen en het grote terras is een mooie plek om op een warme dag onder de grote parasols plaats te nemen.

Borrelen aan de bar met een lekker pilsje of speciaal bier van de tap, wijntje of frisdrank. Eigenaar  en barman Erik Gulpen, die opgegroeid is in het caféleven, voelt zich hier als een vis in het water.

Ook ons terras heeft sinds de overname een mooie update gekregen. Bloembakken over de hele lengte van het terras zorgen voor een fijne intieme sfeer. Het is een mooi rustig, intiem terras geworden.

De zaal is voor kleinere gezelschappen of voor grote groepen. Onze zaal is in 3 losse ruimtes in te delen. Ook een groot podium staat ter beschikking. Zo kunnen we voor ieder gezelschap het juiste intieme gevoel geven.

 

Openingstijden:

woensdag t/m zondag. Seizoenafhankelijk, op lente-/zomerdagen van 11: 00-20:00 uur.