1206. Slenaken 9,3 km

1206. Slenaken 9,3 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling klimt u omhoog naar het Groote Bosch en via een mooi voetpaadje loopt u naar Heijenrath. Via veldwegen met mooie uitzichten daalt u af  naar de buurtschap Pesaken en dan loopt u door weilanden naar Hoeve Karsveld. Dan struint u geruime tijd door weilanden langs de Gulp, een schitterend stukje Zuid-Limburg, en opeens staat u voor het terras van Uitspanning Samen waar u de wandeling fijn kunt afsluiten.  Na 5 km staan een zitbank voor een pauze.

 

Uitspanning Samen

Dorpstraat 2

6277 NE  Slenaken

Tel: 043-2058500

info@uitspanningsamen.nl

https://www.uitspanningsamen.nl

 

Midden tussen de heuvels van het prachtige Zuid Limburgse natuurschoon ligt Uitspanning SAMEN in het dorpje Slenaken. Een unieke locatie waar u kunt genieten met een hoofdletter G.

Onze sfeervolle uitspanning met groot en gezellig terras biedt u diverse mogelijkheden. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin, terwijl u van een hapje en een drankje geniet op het terras. Uiteraard mag de Limburgse vlaai niet ontbreken.
Tijdens het diner serveren wij diverse streekproducten in het eetcafé en vers bereide Italiaanse gerechten in het restaurant gedeelte.

Jeroen Brouns en zijn team richt zich op een breed publiek. De menukaart is sterk gericht op het uitgebreid en ontspannen genieten. Pizza’s en pasta’s voor de grote of kleine honger worden volgens de geheimen van de authentieke recepten in een modern gezond jasje geserveerd. De keuze in pasta’s is groot en gevarieerd. Die van de pizza’s beperkter door bewust te kiezen voor kwaliteit en specialiteit in plaats van kwantiteit.

 

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 10.00 uur

Van 01/04 /m 30/10 elke dag vanaf 10.00 uur.