1207. Maasband 6,8 km

1207. Maasband 6,8 km
Tijdens deze gemakkelijke maar afwisselende wandeling struint u zeer geruime tijd langs de Maas en dan bereikt u de versteende bomencirkel Meers met bomen van ruim 2000 jaar oud.  U volgt een leuk graspaadje vlak langs de Maas en de leuke huisjes van Meers en dan loopt u even door het dorp. Na een mooi stukje langs het Julianakanaal wandelt u over veldwegen terug naar het leuk gelegen terras waar u zeker de zelf gebakken vlaai moet proeven die bekend staat in de omgeving.  In Meers kunt u naar café De Witte Borstel lopen voor een drankje.

 

 

 

Het karakteristieke huisje tevens bakhuis aan de Leuterhoekweg 20 in Maasband is verbouwd tot een gezellige, nostalgisch aandoende huiskamer.

In Ut Bakkes Maasband geniet u van overheerlijke eigengemaakte Limburgse vlaai en een lekkere kop koffie of u kiest iets van onze kleine lunchkaart.

In de winter lekker knus binnen en in de zomer genietend van de zon en het Limburgse landschap op ons terras. Ut bakkes is dus dé ideale rust/pleisterplek tijdens uw fiets- of wandeltocht in het mooie zuiden!

De omgeving rondom Ut Bakkes bestaat uit vele fiets – of wandeltochten. Wij vormen een ideaal startpunt, rustpunt of afsluiting. Zo mogen uw viervoeters gewoon mee naar binnen en kunt u uw
E – Bike opladen bij het oplaadpunt. Bij ons start wandeling 1207 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 66, 220, 233, 758 en 1182 kunt u bij ons pauzeren.

 

 

Openingstijden:

Zie website https://utbakkesmaasband.nl

Verrukkelijke échte Limburgse vlaai van het huis, dat is waar Ut Bakkes zich in onderscheidt! Maar wij hebben natuurlijk nog veel meer te bieden. Bekijk onze menukaart voor het volledige aanbod.