1259. Kerkrade 5,8 km

1259. Kerkrade 5,8 km
Tijdens dit gemakkelijke maar zeer mooie rondje om het stuwmeer Cranenweyer, wandelt u eerst langs enkele mooie vijvers naar Kasteel Erenstein met een mooi park. Dan struint u geruime tijd over leuke bospaadjes met mooie doorkijkjes op het meer. Bij een parkeerplaats draait de route terug met enkele fraaie stukjes vlak langs het meer. Via een leuk voetpad komt u weer bij de brasserie met ruim terras, een genietplek! 

 

 

Brasserie Nieuw Ehrenstein

Nieuw-Erensteinerweg 5

6468 PD  Kerkrade

Tel: 045-2301550

info@nieuw-ehrenstein.nl

https://www.nieuw-ehrenstein.nl

Middenin dit stukje Nederland ligt ook Nieuw-Ehrenstein. Sinds 1753 staat de hoeve als een parel in Kerkrade in de Anstelvallei. Met zijn hellingbossen, monumentale hoeves, kristalheldere beek en weidse uitzichten over stuwmeer de Cranenweyer is de Anstelvallei beslist een bezoek waard.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekker biertje van de tap. Onze lunch- en dinerkaart biedt een ruime keuze voor elk wat wils.

Trouwen in het middelpunt van de Anstelvallei omringd door de lokale flora en fauna met wijdse uitzichten over het landschap. Romantischer kunnen wij het ons niet voorstellen.

In de Anstelvallei kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1259 en 1260 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 1426 passeert u onze brasserie voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag en woensdag van 11.00 tot 18.00 uur.

donderdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur.

Maandag gesloten.