1277. Lennisheuvel 15,5 km

1277. Lennisheuvel 15,5 km
Ten noorden van Eindhoven ligt net onder Boxtel het schitterende natuurgebied Kampina.  Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, wandelt u vanuit het dorp Lennisheuvel door mooie bomenlanen naar de buurtschap De Roond.  Dan duikt u het natuurgebied Kampina binnen en loopt u langs de mooie Zandbergsvennen. U struint over de heide en passeert de Huisvennen en het grote Kogelvangersven. Na een stuk door de heide bereikt u een uitzichtpunt met zitbank, een genietplek. Via een bospaadje bereikt u het prachtig gelegen Palingven en even later wandelt u langs het grote Belversven. Na een flink stuk over de heide wandelt u langs bosranden terug naar het eetcafé, waar u zeker de beroemde tomatensoep moet proeven!  Neem zelf proviand mee, er staan genoeg zitbanken in het gebied.  

 

Eetcafé Meneer Klaver

Lennisheuvel 57

5281 LD  Boxtel

Tel: 0411-211069

info@meneerklaver.nl

http://www.meneerklaver.nl

Onder de rook van Boxtel ligt in het dorp Lennisheuvel ons Eetcafé Meneer Klaver, in de volksmond ook wel “De huiskamer van Lennisheuvel” genoemd. Zodra u de zaak binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Ons café ligt pal tegenover de Sint- Theresiakerk.

Na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker biertje van de tap. Of u nou kiest uit lunch, diner of borrel, In de huiskamer van Lennisheuvel kunt genieten van heerlijke, ambachtelijke gerechten. Iedere dinsdag soepdag in de huiskamer van Lennisheuvel. Dat betekend lekker op dinsdag naar Meneer Klaver om een hapje te soepen.  Onze eigengemaakte tomatensoep is in de hele regio bekend.

De huiskamer van Lennisheuvel is het perfecte start- en eindpunt om “Het Groene Woud” te ontdekken. In de nabijheid van andere natuurgebieden als de Kampina, Mortelen en Scheeken en Landgoed Velder.  Bij ons start wandeling 1277 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur

maandag gesloten

van 01/11 t/m 31/03 ook dinsdag gesloten