1287. Brunssum 8,8 km (4,2 km + 4,6 km)

1287. Brunssum 8,8 km (4,2 km + 4,6 km)
Deze afwisselende en heuvelachtige wandeling bestaat uit 2 lussen en tussentijds kunt u fijn pauzeren bij  een bijzonder lunch café  “ Triade 44”  . U kunt ook 1 van de lussen lopen, voor de noordelijke lus start u bij punt 5. U wandelt eerst naar de prachtige vijver Koffiepoel en dan struint u over de mooie Brunssummerheide. U passeert enkele zandvlaktes en dan komt u bij de brug over de Roode Beek, een schitterende plek. Na een stuk door het bos volgt u een prachtig paadje vlak langs de Koffiepoel en via bospaadjes loopt u terug naar Triade 44. De tweede lus klimt u meteen een oude steenkoolberg op en volgt u een mooi hoog gelegen pad naar het Schutterspark met mooie vijvers. U volgt een prachtig paadje langs de Roode Beek en dan steekt u via een vlonderpad een stuk grasland over. Het laatste stuk wandelt u over een leuk paadje langs de Roode Beek terug naar Triade 44.

Lunchcafé Triade 44
Rimburgerweg 44
6445 PA  Brunssum
Tel: 045-2030919

info@triade44.nl

https://triade44.nl

Aan de rand van de prachtige Brunssummerheide ligt ons Lunchcafé Triade 44.

Binnen Triade 44 “Een bijzonder lunchcafé” organiseert Zorggroep Triade dagbesteding voor mensen welke in aanmerking komen voor geïndiceerde zorg. Een team van vakinhoudelijke horecamedewerkers, vakdocenten en zorginhoudelijke medewerkers begeleiden de deelnemers bij het ontdekken van hun mogelijkheden en het vergroten van hun vaardigheden.

Ons lunchcafé, gelegen aan de Rimburgerweg te Brunssum beschikt over de perfecte locatie om een stevige wandeling te combineren met een heerlijk ontbijt, lunch of diner. In een sfeervolle en gezellige ambiance geniet je van de lekkerste gerechten die met veel liefde worden bereid. Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje.

In de omgeving kunt u eindeloos wandelen richting het Schutterspark, de Brunssummerheide en de Teverenerheide. Bij ons start wandeling 71,1287, 1288, 1289 en 1290 van Wandelgids Zuid-limburg en tijdens wandeling 1055 en 1164 passeert u onze zaak voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur.