1296. Schin op Geul 10,6 km

1296. Schin op Geul 10,6 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling met halverwege een fijn lunchcafé wandelt u over voetpaadjes naar het Gerendal en langs bosranden loopt u naar Schin op Geul. Via een grindpad loopt u naar de Geul en dan bereikt u café ’t Graefke voor de pauze.    U wandelt over graspaden langs de Geul en een stukje door het dorp, dan loopt u naar de buurtschap Engwegen. U volgt een mooi voetpad en dan volgt een flinke maar gestage klim naar de hooggelegen hoeve Berghof.  U loopt over een plateau en dan komt u boven op de Sousberg waar u een mooi panorama wacht.   U kunt ook starten bij café ’t Graefke, start dan bij punt 3.
Café Trattoria ’t Graefke
Graafstraat 18
6305 BE  Schin op Geul
Tel: 043-4592813

info@graefke.nl

https://graefke.nl

Midden in de Zuid-Limburgse heuvels ligt aan de rand van Schin op Geul ons Café – Trattoria ’t Graefke.  Ons café ligt pal aan de Geul.  Zodra u de zaak binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt, een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet. In de wintermaanden brandt gezellig de open haard.  Wij hebben een open keuken zodat u kunt zien hoe alles vers bereid wordt.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons knusse terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker speciaalbier van de tap.  Wij bieden een uitgebreide kaart voor lunch en diner met een Italiaans tintje.  Wilt u eens echt genieten van een heerlijke lunch, neem dan eens de borrelplank voor 2 personen met diverse kleine gerechtjes. (zie foto rechts onder).

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1296 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 16-160-305-526-746-976 en 1105 passeert u onze zaak voor een pauze.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

wo t/m vrijdag van 17.00 – 22.00 en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 tm 22.00 uur.